Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

ДСНС

Вівторок, 12 лютого 2019, 15:48

На Червоноградщині зіткнулися два легковика

ДТП

У результаті ДТП госпіталізовано 3 осіб.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Львівській області.

12 лютого о 09:19 год. до Служби порятунку "101" від чергового медицини катастроф надійшло повідомлення про те, що в м. Червоноград на перехресті вул. Львівська та Б. Хмельницького водій автомобіля Volkswagen Golf, не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем Daewoo Lanos. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 33-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград.

Як з'ясувалось на місці інциденту, внаслідок ДТП травмувалось троє осіб з автомобіля Daewoo Lanos. Двоє з потерпілих (1984 та 1990 року народження) самостійно вибрались з деформованої автівки  та одна потерпіла – жінка 1976 року народження не змогла самостійно покинути автомобіль.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою інструменту проводились роботи по деблокуванню жінки та транспортуванню її до карети швидкої медичної допомоги. Усіх постраждалих із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Червоноградську ЦМЛ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.