Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Юлія Тимошенко

Середа, 13 лютого 2019, 11:00

15% львів'ян підтримують Тимошенко як кандидата у президенти

Юлія Тимошенко

Згідно із опитуванням, якби вибори відбулись сьогодні, то найбільше львів'ян проголосували б за Юлію Тимошенко та Володимира Зеленського.

Про це повідомляє "Галицька соціологічна група".

Науково-дослідна компанія "Галицька соціологічна група" з 2 лютого до 6 лютого провела опитування 1034 мешканців Львова за кого з кандидатів в Президенти України чи політичну партію вони б голосували, якби вибори були сьогодні.

За результатами дослідження, більше 55% львів'ян підтримують кандидатку у президенти лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко, а на другому місці опинився шоу-мен Володимир Зеленський. Натомість міський голова Львова Андрій Садовий опинився на 4 місці у рейтингу.

Щодо виборів до Верховної Ради, то більшість опитаних львів'ян підтримують ВО "Батьківщина", а на другому місці опинився Блок Петра Порошенка із 11,2%. "Об'єднання "Самопоміч" – на 3 місці із 11,07%.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року стартувала виборча кампанія із виборів президента України. Участь у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.