Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Криськів

PressClub Lviv

Середа, 13 лютого 2019, 11:23

Бродівська РДА отримала нового керівника

Ігор Криськів

Петро Порошенко призначив Ігоря Криськіва головою Бродівської РДА.

Про це йдеться у розпорядженні Президента України №20/2019-рп від 13 лютого 2019 року.

Президент Петро Порошенко у своєму розпорядженні призначив на посаду голови Бродівської районної державної адміністрації Львівської області Ігоря Криськіва.

"Призначити Криськіва Ігоря Миколайовича головою Бродівської районної державної адміністрації Львівської області зі строком випробування три місяці", – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, Ігор Криськів є депутатом Бродівської районної ради від Блоку Петра Порошенка, головою комісії з питань розвитку економіки, бюджету та фінансів. У своїй декларації про доходи за 2017 рік він вказав, що заробив 12 625 грн в "Укрзалізниці" та 7 846 грн становили проценти. У банку на рахунку в нього – 55 000 грн. Криськів має дві автівки: Citroen Jumpy 2008 року випуску та Kia Sportage 2012 року випуску.

Нагадаємо, у квітні минулого року Порошенко звільнив з посади голови Бродівської РДА Ореста Цигилика. Орест Цигилик очолив Бродівську РДА у січні 2016 року, до цього він був заступником голови райдержадміністрації, а у 2009 році працював начальником відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Бродівському районі.

Ще у 2016 році голова Львівської ОДА Олег Синютка, через недостатню організацію роботи на дорогах із забезпечення громадського транспорту в населені пункти, вирішив подати на звільнення цього посадовця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.