Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

вистава "Аліса"

Перший театр

Четвер, 14 лютого 2019, 13:13

16 лютого у Львові пройде прем'єра вистави-переможниці конкурсу Taking the Stage "Аліса"

вистава "Аліса"

Режисеркою виступила засновниця театру сценічної анімації "Птах" Ірина Ципіна.

Про це повідомляє прес-служба Першого театру.

16 лютого на сцені Першого театру відбудеться прем'єра вистави "Аліса".

Проект "Аліси" став одним із переможців конкурсу Taking the Stage, організованого Британською Радою у жовтні 2018 року та отримав грант на реалізацію і менторську допомогу.

Режисерка постановки – харків'янка Ірина Ципіна, засновниця театру сценічної анімації "Птах". Її постановки йдуть у різних театрах України, Білорусі та Естонії.

"З дитинства мені було цікаво розгадати таємницю "Аліси". Чому вона стрибає в ту нору? І от, вкотре  гортаючи сторінки книги, я зрозуміла, що історія Алісі -  це подорож до себе, до себе справжньої. Безумовно, для кожного надзвичайно важливим є усвідомлення того, який він справжній. Ми спробували торкнутися цієї теми у нашій виставі. Це вистава-роздум про нас самих, про наші внутрішні чудовиська, про те, що перешкоджає нам  зрозуміти себе справжніх" – говорить Ципіна.

Окрім акториів у виставі використовуються прийоми лялькового та тіньового театру. Спектакль розрахований на широку аудиторію – від дітей віком 10 років і до дорослих.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.