Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Короленка, 7

google.com

Четвер, 14 лютого 2019, 11:22

"Центр опіки сиріт" планує створити у приміщенні, яке продає Львівська облрада, "Дім милосердя"

вул. Короленка, 7

"Центр Опіки Сиріт" пропонує організувати у приміщенні колишньої школи на вул. Короленка, 7, яке Львівська облрада продає на аукціоні, "Дім милосердя".

Про це повідомив сьогодні на сесії Львівської міської ради отець Роман Прокопець.

Центр Опіки Сиріт пропонує організувати у приміщенні колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка, 7 "Дім милосердя" для допомоги дітям-сиротам, яке Львівська облрада виставила на аукціон.

"Дім милосердя" буде мати відкриті двері для дітей-сиріт, сімей, які опинились у кризі і потребують допомоги. "Центр Опіки Сиріт" займається цією діяльністю вже понад 10 років. Це буде такий дім реабілітації для тих, хто переживає кризу чи насилля. Також є лист від керівників інституцій культури міста Львова, які висловили підтримку, щоб цей "Дім милосердя" був на вул. Короленка, 7", – наголосив отець Роман Прокопець.

За його словами, почесні громадяни Львова Мирослав Маринович, Ігор Калинець, Андрій Содомора та Ігор Юхновський скерували звернення до голови та депутатів Львівської обласної ради з проханням надати приміщення на вул. Короленка, 7 для потреб "Центру опіки сиріт".

Нагадаємо, раніше Львівська облрада виставила на продаж приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка за 29 млн грн, які необхідні "Центру опіки сиріт" для праці з дітьми-сиротами.

А у січні депутати Львівської міськради підтримали електронну петицію та направили звернення до Львівської облради з проханням надати "Центру опіки сиріт" приміщення на вул. Короленка, 7.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.