Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Четвер, 14 лютого 2019, 12:17

Депутати вимагають від Садового надати інформацію про пасажиропотік у маршрутках АТП №1

львівські маршрутки

Львівські депутати звернулися до міського голови Львова з вимогою оприлюднити інформацію щодо використання автоматизованих систем підрахунку пасажирів у автобусах ЛКП АТП №1.

Про це сьогодні під час сесії повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

За словами Зінкевича, ЛКП АТП №1 у 2017 році двічі закуповувало автоматизовані системи підрахунку пасажирів. Зокрема, у ТзОВ "Джемікл" комунальне підприємство придбало 12 систем автоматичного підрахунку пасажирів та їх монтаж на автобуси за 397 520 грн.

Він пояснив, що ці системи дають можливість точно визначити не тільки пасажиропотік в загальному по маршрутам, але й пасажиропотік по кожній зупинці, однак Львівська міська рада не оприлюднила цих даних.

"Просимо надати нам інформацію про пасажиропотік автобусів ЛК АТП №1, який був визначений за допомогою систем автоматичного підрахунку пасажирів, придбаних у ТзОВ "Джемікл". Просимо надати дані про здану в касу ЛК АТП №1 виручку із автобусів, які оснащені системами автоматизованого підрахунку пасажирів, за ті самі дні, коли проводився підрахунок пасажирів за допомогою автоматизованих систем, придбаних у ТзОВ "Джемікл", – наголосив Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, з 1 лютого вартість проїзду у маршрутках міста становить 7 гривень, натомість пенсіонери можуть їздити безкоштовно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.