Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежники

П'ятниця, 15 лютого 2019, 13:42

У 2019 році на Львівщині під час пожеж загинуло 20 людей

пожежники

Також 11 людей отримали травми різної тяжкості.

Про це повідомила прес-лужба Головного управління ДСНС у Львівській області.

Від початку року на Львівщині виникло 215 пожеж, внаслідок яких уже загинуло 20 людей, а також 11 осіб травмовано.

Одним із останніх трагічних випадків є загибель 31 січня в м. Яворові 48-річного чоловіка. Пожежа виникла в легковому автомобілі, припаркованому в гаражі. На жаль, власник автівки загинув на місці події.

Ще одна летальна пожежа виникла сьогодні вранці, 4 лютого. О 08:50 год. до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі в 1-поверховому п'ятиквартирному житловому будинку в с. Сапіжанка Кам'янка-Бузького району. Під час здійснення розвідки пожежі рятувальники виявили у ліжку тіло власника  квартири, 1966 року народження.

Така страшна статистика викликає неабияке занепокоєння серед рятувальників Львівщини. Адже практично кожного дня люди втрачають життя у вогні.

Здебільшого, основними причинами виникнення пожеж у помешканнях є порушення громадянами правил пожежної безпеки під час експлуатації електрообігрівачів та печей, а також паління у приміщенні, дитячі пустощі з вогнем, перенавантаження або несправність електромережі, необережне поводження з вогнем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.