Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

П'ятниця, 15 лютого 2019, 15:29

Богоподібний Кошулинський обрав своїх 12 апостолів

Руслан Кошулинський

Руслана Кошулинського на Львівщині представлятимуть 12 довірених осіб.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік довірених осіб кандидата на пост Президента України, голови Секретаріату Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Руслана Кошулинського.

Зокрема, на Львівщині довіреними особами Кошулинського, які представляють його  інтереси у відносинах з виборчими комісіями і виборцями, а також працюють на громадських засадах, є депутат Львівської міської ради Маркіян Лопачак, голова львівської міської організації ВО "Свобода" Любомир Мельничук, депутат Львівської міської ради Андріян Гутник, екс-голова бюджетної комісії Львівської міської ради Яромир Самагальський, депутат Львівської обласної ради Юрій Шаваров, перший заступник голови Львівської обласної організації політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Йосиф Ситник, екс-голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Андрій Холявка, екс-заступник голови Жовківської районної ради Богдан Юрдига, депутатка Львівської обласної ради Мирослава Бабінська, Голова Сокальської районної організації ВО "Свобода" Ігор Петренко, депутат Львівської обласної ради Андрій Тягнибок та депутат Львівської обласної ради Ігор Тенюх.

Натомість, уповноваженим представником Руслана Кошулинського став екс-нардеп Олег Бондарчук .

Нагадаємо, у жовтні 2018 року ВО "Свобода" висунула кандидатом в президенти Руслана Кошулинського. У підтримку його кандидатури на наступних президентських виборах виступили також "Правий Сектор", ОУН, КУН та "С14". Натомість "Національний Корпус" обурився маркуванням Руслана Кошулинського як єдиного кандидата від націоналістичного табору.

Додамо, 22 січня ЦВК зареєструвала Руслана Кошулинського як кандидата у президенти.

Нещодавно "Варіанти" підготували матеріал про життєвий шлях Кошулинського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.