Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Парасюк

Понеділок, 18 лютого 2019, 10:31

Парасюк захистив АТОвця, який вчинив замах на умисне вбивство

Володимир Парасюк

Нардеп Парасюк, взяв на особисті поруки учасника АТО, якого підозрюють у скоєнні замаху на вбивство підприємця з Запоріжжя. 

Про це повідомляє Українська правда.

Народний депутат Володимир Парасюк ще 14 лютого взяв на поруки учасника АТО, який 23 травня 2018 року у Запоріжжі разом з напарником розстріляв машину, у якій знаходився місцевий підприємець.

Внаслідок цього підприємець отримав кульове поранення, а злончиці втекли, залишивши зброю на місці події. 

Підозрюваного затримали 14 лютого, однак відпустили на особисту поруку Парасюка, який пояснив своє рішення, тим, що затриманий, так як і сам народний депутат, є учасником АТО.

"Незважаючи на зухвалість і тяжкість злочину, в якому підозрюється затриманий, а також зібрану доказову базу та речові докази, – Орджонікідзевський районий суд Запоріжжя ухвалив рішення відпустити його на особисту поруку одного з депутатів", – прокоментував рішення суду речник Національної поліції Ярослав Тракало.

Зараз триває розслідування кримінального провадження за ознаками ч.2 ст.15 (замах на злочин), ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, самовисуванець Володимир Парасюк в 2014 році переміг на виборах до Верховної Ради у 122 виборчому окрузі (Яворівщина та Жовківщина). У 2017 році він задекларував 3 000 доларів готівки, рахунок у банку і зарплату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.