Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Козак

Понеділок, 18 лютого 2019, 10:40

Телеканали нардепа Козака створили міжнародну редакційну раду

Тарас Козак

NewsOne та "112 Україна", які належать нардепу Тарасу Козаку, створили міжнародну редакційну раду спільно з депутатами Європарламенту.

Про це повідомили на офіційному сайті каналу "112 Україна".

Телеканали NewsOne та "112 Україна" вирішили створити міжнародну редакційну раду. Про це оголосили в Страсбурзі в будівлі Європарламенту.

Редакційна рада складатиметься з 6 осіб, троє з яких є представниками телеканалу "112 Україна": це генеральний продюсер Артем Марчевський, міжнародний журналіст Олег Волошин та генеральний директор Єгор Бенкендорф, а також три євродепутати Нейтан Гілл, Девід Коберн та Арне Геріке.

Власник телеканалів "112 Україна" та NewsOne Тарас Козак заявив, що основна мета створення міжнародної редакційної ради – це захист журналістів від постійних нападок та втручання уряду в редакційну політику телеканалів.

Народний депутат впевнений, що в Україні склалася критична ситуація із свободою слова, і влада сьогодні будь-яким чином здатна закрити нелояльні для неї телеканали і накладати на них штрафні санкції.

Нагадаємо, що 5 жовтня 2018 року колишній депутат Опозиційного блоку Євген Мураєв продав телеканал NewsOne львівському нардепу Тарасу Козаку. Згодом стало відомо, що Козак також придбав і "112 Україна", який раніше належав швейцарській компанії Plirofories AG.

Таким чином, Тарас Козак є власником всіх шести телеканалів, що входять до групи "112 Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.