Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вибори

Понеділок, 18 лютого 2019, 15:49

650 виборців Львівщини тимчасово змінили місце голосування

вибори

За 6 тижнів до чергових виборів Президента України 650 мешканців області тимчасово змінили місце голосування без зміни виборчої адреси.

Про це проінформували у прес-службі Львівської ОДА.

Зі слів начальника відділу адміністрування ДРВ Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів, 76 із зазначених 650-ти осіб голосуватимуть в межах свого виборчого округу, а найбільше заяв про ТЗМГ було подано у львівські відділи ведення ДРВ: Шевченківський – 99, Сихівський – 73, Залізничний і Франківський – по 60.

Жодної такої заяви не написали у відділ ведення ДРВ Кам’янка-Бузької райдержадміністрації, лише по одній – у відділи ведення ДРВ Миколаївської і Сколівської райдержадміністрацій, а також Моршинської міської ради.

Зоряна Павлів додала, що за останній тиждень кількість тих, хто скористався ТЗМГ у відділах ведення реєстру на Львівщині, збільшилася на 207 виборців – 11 лютого таких було 443 особи.

Загалом же, станом на 18 лютого, 499 виборців з-за меж Львівщини обрали одну з виборчих дільниць нашої області місцем голосування на виборах Президента України 31 березня. 155 виборців візьмуть участь у виборах у межах області – тільки на іншій дільниці, а 252 виборці з реєстрацією у Львівській області будуть голосувати поза її межами.

Загальна кількість виборців в Україні, які скористались тимчасовою зміною місця голосування, – 22 тисячі 768 осіб (станом на 18 лютого 2019 року).

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року стартувала виборча кампанія із виборів президента України. Участь у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.