Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівське сміття

Понеділок, 25 лютого 2019, 13:22

Запорізька фірма продасть Львову контейнери для компостування сміття

львівське сміття

ЛКП "Зелене місто" замовило два контейнери для компостування відходів за 1,9 млн грн у фірми із Запоріжжя.

ЛКП "Зелене місто" вдруге провело тендер у системі ProZorro на два контейнери для компостування органічних відходів, які мають бути передані комунальному підприємству до квітня цього року.

Перший аукціон стартував 31 січня, на нього не подався жоден учасник, тому ЛКП "Зелене місто" оголосило повторні торги, які відбулися 18 лютого.

Участь у них взяли: ТОВ "Виробниче об’єднання "Релайн", ТОВ "СТМ-Е" та Compost Systems GmbH, які запропонували за свої послуги 1 998 000 грн, 2 370 000 грн і 2 423 432,40 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "Виробниче об’єднання "Релайн", а очікувана вартість послуг становила 2 640 440 грн.

Контейнер для збирання органічних відходів з подальшим компостуванням має відповідати таким вимогам: довжина – не менше 6,4 м; ширина – не менше 2,5 м; висота – не менше 2,48 м; об’єм – не менше 29 кв.м; максимальна вага вмісту – не менше 20 т; контроль розташування – GPS.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Виробниче об’єднання "Релайн" зареєстроване у 2016 році у Запоріжжі, займається виробництвом інших металевих баків, резервуарів і контейнерів. Бенефіціарним власником підприємства є Олександр Булат (Запоріжжя).

Розмір статутного капіталу фірми становить 1 000 грн.

Додамо, у червні минулого року на сесії Львівської міськради депутати перейменували  ЛКП "Крокус-послуги" на "Зелене місто". Воно підпорядковується департаменту з питань поводження з відходами міськради.

Нагадаємо, у грудні 2018 року на площі Соборній у Львові встановили підземний сміттєвий майданчик. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.