Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Середа, 20 лютого 2019, 13:41

Локтєв пішов від Ляльки Синютки

Олег Синютка

Заступник начальника управління департаменту ПЕК та енергозбереження Львівської ОДА Андрія Локтєв звільнився з посади.

Про це стало відомо з декларації про доходи перед звільненням заступника начальника управління – начальника відділу нафтогазової промисловості управління паливно-енергетичного комплексу департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Андрія Локтєва.

Як йдеться у декларації, з січня цього року звільнився Андрій Локтєв, начальник відділу нафтогазової промисловості управління ПЕК. Наразі невідомо, за яких обставин чиновник звільнився з посади.

Локтєв задекларував за 2018 рік 164 700 грн зарплати, йому належать три авто: СМЗ 8129 1970 року випуску, ВАЗ 21093 1995 року випуску та Fiat Scudo 2000 року випуску.

Нагадаємо, з 17 січня департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА очолив Володимир Лялька. Конкурс на цю посаду Львівська ОДА оголосила 12 грудня 2018 року.

Додамо, з грудня минулого року Оксана Стоколос-Ворончук більше не працює заступницею голови Львівської ОДА Олега Синютки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.