Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 20 лютого 2019, 18:15

20 лютого: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 20 лютого, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що цього дня вшановують пам'ять преподобного Луки Елландського. Цей день вважається особливим з тієї причини, що в храмах згадують одну з притч, розказаних Ісусом Христом своїм учням.

Також сьогодні в Україні відзначають 5-ту річницю Героїв Небесної Сотні – в честь загиблих на Майдані в країні вивісили жовто-блакитні прапори із чорними стрічками.

Крім цього, українці цікавилися інтерв'ю Дмитра Гордона, який наголосив, що відносини між Україною та Росією можуть налагодитися тільки тоді, коли РФ покине окуповані території України і покається перед українським народом. 

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- у 2018 році директор ЛКП "Палац ігрових видів спорту" Роман Познанський задекларував 340 тис грн доходу і 200 тис грн готівки;

- Львівська міськрада замовила за 1,3 млн грн ремонт зовнішнього освітлення пішохідних переходів в Сихівському районі;

- 19 лютого до Львова прибув президент Європейської Ради Дональд Туск, якого у аеропорту зустрів кандидат в президенти, міський голова Львова Андрій Садовий;

- Львівська облрада замовила за 72 тис грн 60 кварцових наручних годинників з написом – "Від голови Львівської обласної ради".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.