Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Порошенко

П'ятниця, 22 лютого 2019, 10:13

Порошенко зі своєю дружиною їдуть до Червонограда вшанувати пам'ять шахтарів

Петро Порошенко

Окрім цього Марина Порошенко візьме участь у відкритті інклюзивно-ресурсного центру.

Про це повідомляє ЕхоЧГ.

У Червоноградському осередку Блоку Петра Порошенка підтвердили, що в суботу, 23 лютого, до міста приїде президент України Петро Порошенко зі своєю дружиною Мариною Порошенко.

Очікується, що Марина Порошенко візьме участь у відкритті інклюзивно-ресурсного центру, а глава держави виступить із промовою на Вічевій площі та покладе квіти до пам'ятника загиблим шахтарям.  

Востаннє Петро Порошенко перебував на Львівщині у грудні 2018 року з робочим візитом для участі в урочистостях з нагоди 150-річчя створення товариства "Просвіта".

Зазначимо, у середині листопада минулого року до Львова приїжджала дружина Петра Порошенка Марина Порошенко, яка відвідала ХVII Міжнародний фестиваль оперного мистецтва імені Соломії Крушельницької, який у 2018 році відбувається за грантової підтримки Українського культурного фонду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.