Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Личаківська, 37

google.com.ua

П'ятниця, 22 лютого 2019, 12:00

Забудову на місці колишнього військкомату на Личаківській дозволили перетворити на багатоповерхівку

вул. Личаківська, 37

Фірмі, яка наближена до депутатів Львівської міськради, дозволили добудувати нові поверхи у будинку на місці колишнього військкомату на вул. Личаківській.

Сьогодні на засіданні виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до рішення від 24.11.2017 року, передає кореспондент Варіантів.

Зокрема, у 2017 році виконком дозволив ПП "Будівельне агентство "Версаль" здійснити реконструкцію приміщень колишнього військкомату Личаківського і Шевченківського районів під багатоквартирний житловий будинок із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Личаківській, 37.

Тоді ж макримальна висота будинку не мала перевищувати 15 метрів, що становить 4 поверхи, однак сьогодні міськрада дозволила збільшити висоту до 25 метрів, добудувавши ще орієнтовно 3 поверхи.

За даними порталу YouControl, ПП "Будівельне агентство "Версаль" зареєстроване у Львові з 2006 році на місці будівництва, на вул. Личаківській, 37. Засновниками підприємства є покійний екс-депутат Львівської міської ради (2006-2010 рр.) Тарас Коць та заступник директора палацу спорту "Україна" Тарас Ящишен, який також пов’язаний з низкою фірм, які входять у групу компаній Avalon Inc. (ТОВ "Східний будівельний проект", ТзОВ "Інсула Інвест", ТзОВ "Авалон маркет").

Додамо, у 2017 році засновниками цього підприємства були ще й депутат Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка Петро Адамик, депутат Львівської облради від "Батьківщини" Юрій Гудима, Назар Демчишин, Алла Миханічева, Ігор Репчак та Михайло Мужилівський, який у 2015 році також балотувався в депутати Львівської міськради.

Розмір статутного капіталу "Версалю" становить 4 000 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.