Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий будинок "Добре серце"

buskeradio.in.ua

П'ятниця, 22 лютого 2019, 18:20

Микола Іщук привітав педагогів та вихованців "Доброго серця" з ювілеєм

дитячий будинок "Добре серце"

Голова Львівської ТО РПЛ Микола Іщук привітав з 20-річним ювілеєм педагогів та вихованців дитячого будинку "Добре серце" у Новому Милятині.

Сьогодні у селі Новий Милятин Буського району Львівщини голова Львівської ТО РПЛ Микола Іщук привітав педагогів та вихованців дитячого будинку "Добре серце" з 20-річним ювілеєм.

"Вся команда Радикальної партії Олега Ляшка на Львівщині, лідер Олег Ляшко глибоко вклоняємося перед вчителями і працівниками "Доброго серця", завдяки відданій праці яких протягом 20-років понад 350 дітей отримали путівку в доросле життя, гідне виховання і якісну освіту, стали свідомими громадянами України.

Ви всі, в тому числі й вихованці, яких тут зараз понад 40, стали для нас добрими друзями. Ми готові й надалі робити все залежне від нас, щоб ці діти росли в любові, теплі та ставали справжніми патріотами своєї Батьківщини. 20-річний ювілей – це важливе родинне свято, до якого ми з радістю сьогодні долучились, дякуючи вашому запрошенню" – сказав Іщук. 

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко привітав зі святом всіх педагогів, працівників та вихованців "Доброго серця" у відеозверненні.

"Я сьогодні на Чернігівщині, але моє серце у "Доброму серці", в чудовому закладі, де діти вже 20 років знаходять тепло і турботу. Я сам виріс у дитячому будинку і дуже добре пам’ятаю своїх вчителів і вихователів, але я й добре знаю, що дитині найкраще в сім’ї. Тому найважливіше, щоб наші діти виховувалися у рідних сім'ях. Щоб у батьків були гроші годувати своїх дітей, доглядати, навчати.  І саме тому я йду в президенти. Щоб у нас діти були з добрим серцем, в добрій сім’ї й з добрим достатком.  Але поки цього немає, бо, нажаль, сьогоднішня політика така, що мільйони сімей не знають де заробити гроші" – зазначив Олег Ляшко.

"Важливо, щоб держава підтримувала діточок цих, щоб вони не були кинути напризволяще. Велику роботу роблять сьогодні вихователі, вчителі, весь колектив дитячого будинку «Добре серце», виховуючи  з діточок майбутніх великих людей. Велика Вам за це подяка. Зі святом Вас, дорогі мої люди із "Доброго серця" – додав він. 

Нагадаємо, за сприянням фракції Радикальної партії у Верховній Раді та лідера Олега Ляшка протягом 2017-2018 років на модернізацію та реконструкцію корпусу дитячого будинку "Добре серце" в рамках програми енергоефективності для ОТГ виділили 1,5 млн грн державних коштів. За ці гроші відремонтували дах, утеплили та пофарбували фасад будівлі, утеплили приміщення та закупили нові меблі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.