Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Березюк

Понеділок, 25 лютого 2019, 11:19

Березюк закликає голосувати за гендлярську біографію Садового

Олег Березюк

Олег Березюк вважає, що українська влада підставила Андрія Садового зі сміттям.

Про це повідомляє "Самопоміч".

Голова фракції "Об'єднання "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк вважає, що, незважаючи на Помаранчеву революцію та Євромайдан, влада в Україні не змінилась і пріоритети політичної верхівки досі дуже далекі від реальних потреб людей. Однак на цьогорічних президентських виборах українці мають шанс суттєво скоротити прірву між владою та людьми.

"Сьогодні ми маємо важливий феномен. Можливо, через  зрілість людей на виборах 2019 року ми оберемо владу, яка зменшить прірву між потребами людей і владою. На превеликий жаль, великою мірою, є одна альтернатива олігархату. З одного боку є олігархат, а з іншого – Садовий" – заявив він.

Через це, на думку депутата, Садового так ненавидять провладні сили і навіть через це завалили сміттям Львів. "Ще тоді Президент бачив цю альтернативу і цинічно зробив це" – прокоментував Березюк.

Зрештою, він закликав українців вибирати не програми, а біографії. "Я думаю, це найкращий та найпростіший спосіб зробити раціональний вибір, це спосіб, де можна найменше помилитися Президент залякує: "Якщо не я, то кінець". Що це за примітивізм?!" – прокоментував він.

Нагадаємо, раніше Олег Березюк заявив, що Андрій Садовий може стати президентом незважаючи на низькі рейтинги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.