Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Березюк

Вівторок, 12 лютого 2019, 12:05

Березюк називає наступальні інтенції Садового чистою метафізикою

Олег Березюк

Олег Березюк вважає, що Андрій Садовий може стати президентом незважаючи на низькі рейтинги.

Про це йдеться у статті "Сам не гам і другому не дам. Чому Садовий і Гриценко не об'єднуються перед виборами" на Українській правді.

Через низькі рейтинги кандидата у президента, міського голови Львова Андрія Садового, які коливаються у межах 3%, частина фракції "Самопомочі" вважає, що для подальшого існування їхньої сили у політиці їм варто об'єднуватися з Анатолієм Гриценком і вже зараз вибирати єдиного кандидата в президенти.

Однак проти такого об'днання виступає львівське крило "Самопомочі", куди входить й лідер цієї фракції Олег Березюк.

"Хто сказав, що ми маємо підтримувати іншого кандидата? У нас є свій! Ви дивитеся на соціологію, але вибори – це не просто механіка і цифри, це метафізика. Хто міг передбачити, що Трамп стане президентом США? Хто вірив, що "Самопоміч" набере на виборах 2014 року 11%?" – наголосив лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк.

Зазначимо, у жовтні 2018 року  "Самопоміч" і "Демократичний альянс" вирішили разом взяти участь в парламентських виборах і президентських виборах, які відбудуться у 2019 році.

В одному з пунктів документу, який має "Українська правда", йдеться про те, що угода "Демократичного альянсу" із "Самопоміччю" підписана за умови, що Садовий зобов'язується домовитися з Гриценком щодо єдиного кандидата від обидвох сил.

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. Ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Раніше Садовий розповідав, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком, а у випадку перемоги – продасть медіа-активи своєї дружини. Він також повідомляв, що на президентських виборах не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями. 

Наразі Андрій Садовий взяв відпустку для проведення передвиборчої кампанії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.