Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 9 жовтня 2018, 18:08

Садовий вже снить себе двотуровим помазаником

Андрій Садовий

Андрій Садовий сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив сьогодні міський голова Львова і лідер політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Садовий, він впевнений, що пройде у другий тур президентських виборів 2019 року.

"Я думаю, що в другому турі буде Садовий. Якщо буде Садовий і Гриценко – це прекрасний вибір для українців. Я готовий до будь-яких варіантів" – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні "Самопоміч" і "Демократичний альянс" вирішили разом взяти участь в парламентських виборах і президентських виборах, які відбудуться у 2019 році. Єдиним кандидатом у президенти від обидвох цих партій буде Андрій Садовий.

Нещодавно міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах наступного року. А ще у липні Садовий повідомив, що політична сила, керівником якої він є, "Самопоміч", братиме участь у президентських і парламентських виборах 2019 року.

Додамо, "Самопоміч" на виборах 2014 року набрала 11% виборців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.