Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 3 жовтня 2018, 15:08

Садовий хоче стукати мештами в ООН

Андрій Садовий

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий заявив про участь у президентських виборах наступного року.

Про це повідомляє прес-служба політичної партії "Об'єднання "Самопоміч".

Сьогодні на зустрічі з організаторами молодіжного форуму #Молодвіж у коворкінгу Communa міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що подаватиме свою кандидатуру на участь у виборах Президента України.

"Моя мета дуже проста і складна водночас – відновити вашу віру в Україну. Ми відстали від світових лідерів на десятки років. Мусимо сконцентрувати всі сили і інтелект нації, аби наздогнати світ. Це питання національної безпеки і виживання", – наголосив Андрій Садовий.

Також Садовий пообіцяв оприлюднити склад команди, з якою піде на вибори, найближчим часом.

Нагадаємо, у вересні Андрій Садовий зустрівся з головою Конституційного суду і обговорив ймовірність перенесення президентських виборів.

Додамо, у липні Андрій Садовий заявив, що політична сила, керівником якої він є, "Самопоміч", братиме участь у президентських і парламентських виборах 2019 року. Торік восени Андрій Садовий також заявляв, що "Самопоміч" висуватиме кандидата на президентських виборах 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.