Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

інстаграм Андрія Садового

Вівторок, 11 грудня 2018, 17:08

За три місяці до виборів Садовий довіряє лише сучкам

Андрій Садовий

На президентських виборах Андрій Садовий не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями.  

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі "24 каналу".

За словами Андрія Садового, він не планує перед президентськими виборами об'єднуватися з іншими демократичними силами.

"Президентська кампанія починається в січні 2019 року. Я налаштований йти і перемагати. Президент України повинен бути один" – наголосив Андрій Садовий.

Однак, щодо виборів у Верховну Раду, то про об'єднання "Самопомочі" з їхніми політсилами обговорювалося з Анатолієм Гриценком, Святославом Вакарчуком та "ДемАльянсом".

"Вважаю, що повинна бути створена велика і потужна команда, яка повинна перемагати на парламентських виборах і брати більшість в Раді" – додав Андрій Садовий.

Додамо, у жовтні міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах наступного року. Він сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.

Нещодавно народний депутат Віктор Чумак підтримав Анатолія Гриценка як кандидата у президенти України, а у підтримку кандидатури Руслана Кошулинського на наступних президентських виборах виступили ВО "Свобода" , "Правий Сектор", ОУН, КУН та "С14".

Вибори президента України стартують 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.