Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Четвер, 10 січня 2019, 14:57

Садовий залишає Львів на крайнього Васьківа

Андрій Садовий

Андрій Садовий взяв відпустку для проведення передвиборчої кампанії і наразі не планує перевозити сім'ю до Києва.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Багато запитань від медіа, де я і сім'я. Поширюють фейк, що вивіз родину зі Львова. Нісенітниця. Вчора перебував на Франківщині. Сьогодні на засіданні штабу в Києві. На час відсутності обов'язки міського голови виконує заступник з питань економіки та фінансів Генадій Васьків" – написав Андрій Садовий.

Садовий додав, що всі поїздки у рамках передвиборчої кампанії він здійснює за рахунок відпустки, яку він взяв як кандидат в президенти, а також за власні кошти.

"Зі мною в поїздках по всій Україні, яких буде багато, часто буде дружина Катерина. Хлопців, як мінімум до кінця навчального року, забирати до Києва не планую" – він.

Українські ЗМІ вчора повідомили, що у січні Садовий планував переїхати з родиною до Києва. 

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія на своєму засіданні зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. 

Додамо, ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Садовий сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком. Крім цього, за його словами, на президентських виборах Андрій Садовий не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.