Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 3 січня 2019, 14:27

Садовий готується єлейно померти на хресті за кохану Україну

Андрій Садовий

"Самопоміч" офіційно висунула міського голову Львова Андрія Садового своїм кандидатом на президентських виборах.

Сьогодні на з'їзді у Києві члени партії "Об'єднання "Самопоміч" висунули лідера партії та міського голову Львова Андрія Садового кандидатом у президенти України.

"Я пригадую, коли був перший день моєї праці на посаді у Львові, тоді спитали Катерину, які її враження, які очікування? Вона сказала: "У мене таке враження, що я посилаю чоловіка на війну". Я розумію, що я йду на війну. Але я йду служити. Я люблю людей, я люблю вас. Я готовий віддати своє життя, тому що це наша Україна, у нас іншої немає і іншого шансу не буде. Ми повинні йти зараз у наступ і перемагати.

У нас в державі є 200 тисяч чиновників. На їх утримання в держбюджеті цього року передбачено 135 млрд грн, на фінансування Міністерства оборони в цьому році ми маємо орієнтовно 11 млрд грн. Так давайте скоротимо кількість чиновників і 10 млрд грн перекинемо на Міністерство оборони, щоб хлопці на передовій мали гідну оплату" – заявив Андрій Садовий.

Крім цього, міський голова Глухова Мішель Терещенко заявив про підтримку Андрія Садового на виборах. Раніше він планував сам бати участь у виборах та повідомляв про кроки, які реалізує першочергово після перемоги.

Додамо, у жовтні міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах наступного року. Він сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.

Раніше Садовий заявляв, що на президентських виборах не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями.  

Вибори президента України стартують 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.