Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

ipress.ua

Середа, 24 жовтня 2012, 14:16

Євро-2012 дало поштовх розвитку туризму у Львові - Сергій Крень

Туристичний потік в Україні після проведення чемпіонату Євро-2012 збільшився на 30%, порівняно з минулим роком.

Таку інформацію оприлюднив сьогодні на засіданні круглого столу начальник відділу прикордонного контролю та реєстрації штабу Львівського прикордонного загону підполковник Крень Сергій Михайловмч.

«Євро завершилося, але тенденція до збільшення туристичного потоку збереглася. Люди, які приїжджали на матчі, повертаються в Україну знову, особливо до Львова», - додав Сергій Крень.

З травня по вересень 2012 року державний кордон в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рава-Руська-Хребенне» перетнуло: на в'їзд в Україну 78 туристичних груп кількістю 2174 осіб; на виїзд з України 53 туристичні групи кількістю 1035 осіб.

В міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення «Львів» за аналогічний період перетнуло: на в'їзд в Україну 128 620 осіб, на виїзд з України 125 365 осіб.

Під час літнього туристичного сезону, в період збільшення кількості туристів, основні зусилля прикордонників були спрямовані на забезпечення відмінного функціонування пунктів пропуску, підвищення стандартів культури прикордонного контролю, зменшення часу на очікування перетину кордону туристичними групами, удосконалення мовної підготовки персоналу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.