Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олександр Ганущин

Понеділок, 25 лютого 2019, 17:50

Іменні годинники Ганущину постачатиме київська фірма

Олександр Ганущин

Львівська облрада замовила у фірми з Києва 60 кварцових наручних годинників з написом – "Від голови Львівської обласної ради".

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради провело тендер у системі ProZorro на наручні годинники з символікою та гравіюванням, які переможець тендеру має поставити до 15 березня 2019 року.

Аукціон стартував 22 лютого, участь у закупівлі взяли дві компанії: ТзОВ "Перший український годинниковий завод "Київська Русь" та ПП "Май-Час", які запропонували надати годинники за 60 732 грн і 71 280 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Перший український годинниковий завод "Київська Русь", а очікувана вартість послуг становила 72 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, Львівська облрада замовила 60 наручних годинників: 50 чоловічих та 10 жіночих.

Годинники мають бути кварцові, з символікою Львівської обласної ради і надписом "Львівська обласна рада" на циферблаті та гравіюванням на задній кришці по колу "Від голови Львівської обласної ради", по центру – герб України.

                         

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Перший український годинниковий завод "Київська Русь" зареєстрований з 2014 року у Києві, займається неспеціалізованою оптовою торгівлею та ремонтом годинників і ювелірних виробів. Кінцквим бенефіціарним власником фірми є киянин Сергій Єскін.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 000 грн.

Нагадаємо, у 2017 році Львівська облрада заплатила за 40 подарункових годинників майже 40 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.