Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Підзамче

Вівторок, 26 лютого 2019, 09:54

Укрзалізниця вводить додаткові зупинки на Підзамче через ремонт головного вокзалу у Львові

Підзамче

Також планується збільшити кількість автобусів, які курсують до станції.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Для розвантаження центрального вокзалу, з 31 березня розпочнуть діяти додаткові зупинки потягів на станції "Підзамче". У свою чергу міськрада продумує варіанти підсилення транспортного сполучення з цією станцією. 

"Ми співпрацюємо з ПАТ "Укрзалізниця". З 31 березня залізниця вводить додаткові зупинки на станції "Підзамче" для 53 поїздів, щоб розвантажити центральний вокзал, відповідно і пл. Двірцеву. Тому, звертаємося до пасажирів, додатково переглядати розклад поїздів, місце відправки і зупинок, і купувати квитки, з 31 березня, від станції "Підзамче" – повідомив заступник директора департаменту житлового господарства Андрій Білий.

За його словами, для забезпечення якісного транспортного сполучення із станцією "Підзамче", ЛКП "Львівелектротранс" розглядає можливість створення додаткового трамвайного маршруту від вул. Промислової до Академії мистецтв. Також буде проаналізовано завантаженість автобусів, які курсують в район станції "Підзамче", щоб збільшити кількість одиниць на маршрутах.

Нагадаємо, усі роботи із реконструкції площі Двцірцевої, які стартують з 1 березня, планують завершити до кінця 2020 року.

Додамо, що ремонт площі Двірцевої анонсували ще 29 листопада 2018 року. А нещодавно Львівська міськрада затвердила інвестування підземного майданчика для паркування на площі Двірцевій.

Зазначимо, у вересні Андрій Садовий розпорядився виділити на реконструкцію Двірцевої 136 тис грн з бюджету розвитку Львова, а у травні міськрада вже виділяла 184 867,5 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.