Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Вівторок, 26 лютого 2019, 12:33

Садовий зустрічатиме 1 квітня на купі гною

львівське сміття

Львівська обларада та ЛОДА планують достроково передати вивіз сміття Львівській міській раді.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

12 березня на сесії Львівської обласної ради депутати розглядатимуть рішення щодо розірвання договору зі Львівською міською радою про вивіз сміття з міста.

Влада області збирається передати повноваження з вивезення сміття Львівській міськраді вже з 1 квітня 2019 року.

Таке рішення, за словами очільника Львівської ОДА Олега Синютки, депутати прийняли через "гучні" заяви Андрія Садового про очищення Львова від сміття, які той виголосив у одному зі своїм агітаційних роликів на YouTube.   

"Міський голова заявляє, що вже вивіз сміття зі Львова. Тому нам потрібно скоротити терміни рішення обласної ради, щоб міський голова після повернення з передвиборчої відпустки 1 квітня почав займатися питаннями захоронення сміття" – додав голова облради Олександр Ганущин.

Нагадаємо, Львівська ОДА вивозить сміття з міста з кінця червня 2017 року. Протягом 2018 року Львівська міська рада виділила Львівській ОДА 300 млн грн на львівське сміття, а у 2019 році планується виділити 150 млн грн (як фінансування до липня). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.