Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

велодоріжки у Львові

Вівторок, 26 лютого 2019, 16:30

Львівська будфірма прокладе нову велодоріжку на проспекті Чорновола

велодоріжки у Львові

Львівська міськрада замовила за 36 млн грн прокладання велодоріжки з проспекту Чорновола до вул. Замарстинівської у фірми зі Львова.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на будівництво велосипедної доріжки на проспекті В.Чорновола, вул. Варшавській, вул. Замарстинівській, які переможець тендеру має виконати до 28 лютого 2020 року.

Аукціон стартував 25 лютого, участь у ньому взяли 6 компаній, а переможцем обрали ТОВ "Львівська дорожня служба", що запропонувала прокласти велодоріжку за найменшу суму – 36 179 000 грн. Додамо, очікувана вартість послуг становила 37 729 415,80 грн.

Як вказано у закупівлі, довжина велодоріжки становитиме 2,2 км, її створять вздовж просп. В. Чорновола (від вул. В.Липинського до вул. Варшавської), вул. Варшавської (від просп. В. Чорновола до вул. Замарстинівської) та вул. Замарстинівської (від вул. Варшавської до вул. Гетьмана І. Мазепи).

За даними порталу YouControl, ТОВ "Львівська дорожня служба" зареєстрована з довтня 2015 року у Львові, займається будівництвом доріг і автострад. Кінцевими бенефіціарними власниками компанії є Павло Коцюруба (Львів), якому належить ще будівельні фірми ТОВ "Компанія ЛДС", ТОВ "Компанія "К-Інвест", ПП "Терц", та Ольга Кривцун (Калуш Івано-Франківської області).

Розмір статутного капіталу підприємства становить 134 000 грн, також фірма має податковий борг на 65 932 грн.

Нагадаємо, прокладання цієї велодоріжки затвердив виконавчий комітет Львівської міськради ще на початку листопада минулого року.

Додамо, на початку минулого року у Львові заявляли, що обладнають 15 км велодоріжок до грудня, а до 2038 їх прокладуть вздовж усіх доріг України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.