Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Вівторок, 26 лютого 2019, 13:21

Російським спостерігачам заборонили бути присутніми на виборах в Україні

вибори

Петро Порошенко підписав закон, який забороняє представникам країни-агресора бути спостерігачами на виборах в Україні.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Президент Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо спостереження за виборчим процесом в Україні", ухвалений Верховною Радою 7 лютого 2019 року.

Цим документом вносяться зміни до законів "Про вибори Президента України", "Про вибори народних депутатів України", "Про місцеві вибори".

Відповідно до цих змін, офіційним спостерігачем від іноземної країни чи міжнародної організації не може бути особа, котра є громадянином держави, яку Верховна Рада України визнала державою-агресором або державою-окупантом.

Ця заборона також стосується осіб, пропозиції стосовно яких ініційовано або внесено державою, визнаною Верховною Радою України державою-агресором або державою-окупантом.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року стартувала виборча кампанія із виборів президента України. Участь у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.