Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

штукатурка з аварійного балкону

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 26 лютого 2019, 17:13

У Львові штукатурка з аварійного будинку травмувала пішохода

штукатурка з аварійного балкону

З будинку на площі Міцкевича 8, обвалилась штукатурка з балкону – є постраждалі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Будинок книги" на площі Міцкевича 8, з якого штукатурка посипалася на перехожого, належить «Західукргеології» – про це повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Обвалилась штукатурка з 8-го поверху квартирного балкону. Внаслідок цього людина отримала незначні травми, медики надали їй допомогу, однак від госпіталізації вона відмовилась.

Усі деталі події з’ясовують. Комунальні служби також працюють на місці.

Нагадаємо, 1 лютого з фасаду будинку на вул. Дорошенка штукатурка впалана перехожого, якого внаслідок цього доставили до лікарні.

А у січні у Львові провели обстеження житлових будинків, які є на утримання міста, щодо виявлення аварійних елементів на фасадах будинків, які загрожували падінню.

Додамо, що 14 січня міськрада ініціювала обстеження фасадів будинків міста на наявність аварійних елементів, а також заборонила утеплювати фасади у будинках-пам'ятках архітектури. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.