Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Короленка, 7

google.com

Середа, 27 лютого 2019, 14:29

!Fest програв київській фірмі битву за приміщення для львівських сиріток

вул. Короленка, 7

Львівська облрада продала приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка, на які претендує "Центр опіки сиріт", київській фірмі за 35 млн грн.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради виставило на продаж у системі Pro Zorro за 29 233 680 грн нежитлові будівлі загальною площею 2929,9 кв.м на вул. В.Короленка, 7 у Львові.

Йдеться про приміщення колишньої школи-інтернату №2, яке знаходиться на земельній ділянці, площею 0,7008 га, а його планують продати для використання в освітніх цілях.

Аукціон стартував 27 лютого, участь у ньому взяли дві компанії: ТзОВ "Школа вільних та небайдужих" (Холдинг емоцій !Fest) і ТзОВ "Горизонт проперті", які запропонували за приміщення 29 526 016,80 грн та 35 100 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Горизонт проперті".

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Горизонт проперті" зареєстрована у Києві з жовтня 2018 року, займається купівлею та продажем власного нерухомого майна. Кінцевим власником фірми є киянин Михайло Логінов, якому також належать ще декілька будфірм у Києві.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 38 641 404,75 грн.

Додамо, на ці приміщення претендував "Центр Опіки Сиріт", який пропонує організувати тут "Дім милосердя" для допомоги дітям-сиротам.

Нагадаємо, у січні депутати Львівської міськради підтримали електронну петицію та направили звернення до Львівської облради з проханням надати "Центру опіки сиріт" приміщення на вул. Короленка, 7.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.