Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Середа, 27 лютого 2019, 13:22

У Львові майже на 2 гривні зросли тарифи на воду

Львівводоканал

Національна Комісія затвердила нові тарифи для ЛМКП «Львівводоканал» – ціна зросла на 1,69 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на своєму засіданні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ухвалила рішення про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для усіх категорій споживачів ЛМКП «Львівводоканал» на 2019 рік.

Відтепер абоненти будуть сплачувати на 12 − 13,2% більше за послуги, які надає «Львівводоканал».

Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків зросте на 1 гривню, 69 копійок та становитиме 15 гривень і 73 копійки − це разом за водопостачання і водовідведення 1 м³ з врахуванням ПДВ.

Для юридичних споживачів та мешканців приватного сектору тариф зросте на 1 гривню, 70 копійок та становитиме 14 гривень, 61 копійку; для оптових споживачів тариф зросте на 63 копійки та становитиме 5 гривень, 56 копійок.

Нагадаємо, на зміну тарифів вплинули зростання цін на електроенергію, витрати на реагенти та на експлуатацію насосних агрегатів для підкачування води в мережі холодної води та оплата праці.

Тарифи набудуть чинності з 15 березня 2019 року, але не раніше наступного дня після офіційного опублікування в газеті «Урядовий кур’єр».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.