Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівщина

П'ятниця, 1 березня 2019, 12:21

У лютому обрали найкращі райони Львівської області

Львівщина

Найкращими районами області стали Яворівський, Городоцький та Пустомитівський, а рейтинг міст обласного значення очолили Львів та Стрий

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 28 лютого, перші позиції рейтингу районів області посіли Яворівський, Городоцький та Пустомитівський райони.

Натомість на останніх позиціях цього місяця опинилися Мостиський, Сколівський та Дрогобицький райони.

Також за версією Львівської ОДА, найкращими серед міст обласного значення стали Львів та Стрий, тим часом як найгіршими визнали Самбір та Борислав.

Як зазначає т.в.о. директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Марта Бухтіярова, основними критеріями відбору у рейтингу є фінансові показники (наповненість бюджету, інвестиції, закупівлі в системі Prozorro),  ситуація на ринку праці, охоплення населення освітніми та медичними послугами.

Нагадуємо, що 20 вересня минулого року перші позиції рейтингу районів стали Стрийський, Яворівський та Кам’янка-Бузький райони, тим часом як останні позиції посіли Старосамбірський, Мостиський та Турківський райони.

Також минулого вересня Львів разом із Моршином очолювали рейтинг найкращих міст області. Найгіршими містами обласного значення, за версією Львівської ОДА, стали Дрогобич та Самбір.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.