Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. С. Наливайка, 6

google.com.ua

П'ятниця, 1 березня 2019, 13:02

У Львові дозволили перетворити пам'ятку архітектури на готель

вул. С. Наливайка, 6

Львівська міськрада дозволила ТзОВ "ЕОЛ-М" перебудувати приміщення банку під міні-готель на вул. С. Наливайка, 6.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реставрацію з пристосуванням ТзОВ "ЕОЛ-М" будинку банківської установи на вул. С. Наливайка, 6 під міні-готель. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Міні-готель центр збудують на місці 4-поверхової будівлі банку, що є пам'яткою архітектури місцевого значення і знаходиться у межах історичного ареалу міста. Відповідно до генерального плану забудови міста, будівля знаходиться на території змішаної забудови (житлова та громадська).

Висота готелю не повинна перевищувати 26,05 метрів, а будівлі, які знаходяться на місці будівництва, знесуть. Забудовник має опрацювати паспорт кольорового опорядження фасадів та узгодити його в управлінні охорони історичного середовища. А також врахувати, під час перетворення банку на готель, вимоги збереження традиційного історичного середовища міста.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "ЕОЛ-М" зареєстроване у Львові з 2015 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власником фірми є львів'янин Григорій Слободзян, який також є власником ТзОВ "Рем Трест" (ремонт і технічне обслуговування машин і устатковання промислового призначення) та ПП "Пік Універсал".

Розмір статутного капіталу підприємства становить 34 000 000 грн.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила ТзОВ "Преміум-Буд" звести багатоповерхівку з паркінгами та кафе на вул. С. Голубовича, 34.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.