Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Нагородження Стахіва

П'ятниця, 1 березня 2019, 18:00

Лауреатові Нобелівської премії присвоїли звання доктора Honoris Causa "Львівської політехніки"

Нагородження Стахіва

Американський вчений Євген-Зенон Стахів став почесним доктором "Львівської політехніки".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні в Національному університеті "Львівська політехніка" відбулася урочисте присвоєння звання доктора Honoris Causa інженерові, професорові Євгенові-Зенону Стахіву. Перед нагородженням професор прочитав студентам лекцію "Комплексне управління водними ресурсами та його роль у скороченні бідності".

"Отримати звання доктора Honoris Causa Львівської політехніки – для мене велика честь. Це рівноцінно міжнародним нагородам. Особливо вражає усвідомлення, що перебуваю в стінах університету, де навчалося багато українських героїв. Я завжди відчував близькість до української землі, де я народився, тож нинішній день для мене дуже важливий, – наголосив у своїй урочистій промові вчений.

Окрім того, науковець заявив про зростання рівня українських університетів, які зараз рівняються до накращих європейських вишів.

Нагадаємо, вчора в честь лауреата Нобелівської премії миру погасили маркований конверт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.