Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лев Підлісецький

samopomich.ua

Понеділок, 4 березня 2019, 09:30

Підлісецький з Самопомочі не проголосував жодного разу з початку року

Лев Підлісецький

З січня до лютого цього року львівський нардеп з "Самопомочі" Лев Підлісецький жодного разу проголосував під час засідання Верховної Ради.

Про це повідомляє рух "Чесно".

У січні-лютому цього року 9 депутатів жодного разу не проголосували, у цьому переліку опинився й нардеп з Львівщини Лев Підлісецький ("Самопоміч"): 

Лев Підлісецький ("Самопоміч"), який повідомляв, що не ходить у Верховну Раду за станом здоров'я, однак ніяк не може оформити тривалу медичну довідку про хворобу.

Дмитро Добкін ("Опозиційний блок"), який за даними письмової реєстрації був відсутній за невідомих причин.

Євген Бакулін ("позафракційні"), затримання та арешт якого 15 березня дозволила Верховна Рада. Депутат давно не відвідував Україну.

Костянтин Жеваго ("позафракційні"), який за даними письмової реєстрації був відсутній за невідомих причин.

Сергій Клюєв ("позафракційні"), якого Інтерпол оголошував у міжнародний розшук.

В’ячеслав Константіновський ("позафракційні"), який у липні 2017 написав заяву про складання депутатського мандату. У листопаді 2017 Верховна Рада не змогла назбирати достатньої кількості голосів за задоволення цієї заяви.

Олександр Онищенко ("позафракційні"), нардеп-утікач, який переховується в Лондоні від кримінального переслідування щодо розкрадання майна "Укргазвидобування".

Надія Савченко ("позафракційні"), арешт якої за підозрою Генпрокуратури дозволила Верховна Рада і яка перебуває в слідчому ізоляторі.

Дмитро Ярош ("позафракційні"), який за даними письмової реєстрації був відсутній за невідомих причин. За всю каденцію Верховної Ради нардеп взяв участь лише у 1,87% голосувань.

Натомість нардепи Вадим Рабінович ("Опозиційний блок") і Валерій Дубіль ("Батьківщина") взяли участь лише в 1 голосуванні з 304.

Загалом за два місяці Верховна Рада працювала у сесійному залі 12 днів, провела 18 засідань, на яких відбулося 304 голосування.

Нагадаємо, у 2018 році Підлісецький також був найбільшим прогульником серед депутатів із "Самопомочі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.