Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тетяна Колісніченко

1tv.com.ua

Понеділок, 4 березня 2019, 10:01

Тетяна Колісніченко стала менеджером Львівської філії НСТУ

Тетяна Колісніченко

Національна суспільна телерадіокомпанія України оголосила результати конкурсу на посаду менеджера Львівської філії Суспільного.

Про це повідомила прес-служба НСТУ.

Члени правління Національної суспільної телерадіокомпанії України із 4 заявок обрали менеджером Львівської філії Тетяну Колісніченко, яка з 3 грудня тимчасово виконувала обов'язки менеджера філії. За цей час у філії провели ремонти приміщень, оптимізували площі та оновили студію інформаційної програми й проекту "Тема дня".

"Найближчим часом плануємо відремонтувати покрівлю головного корпусу філії та зробити ремонт на "прохідній", а також оновити студію ранкового проекту телеканалу. Окрім цього, зараз активно шукаємо орендарів для вивільнених приміщень у філії", – розповіла Тетяна Колісніченко.

Тетяна Колісніченко з листопада 2017 року очолює департамент взаємодії з філіями НСТУ. Наприкінці 2017 року її призначили т.в.о. менеджера Тернопільської філії. Окрім того, раніше вона обіймала посаду виконавчого директора Хмельницької філії НСТУ "Поділля-центр".

Нагадаємо, Тетяна Колісніченко тимчасово очолила НСТУ ще 14 грудня 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.