Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Книжкова толока в Миколаєві

ПрАТ «Миколаївцемент»

Прес-реліз,   Вівторок, 5 березня 2019, 14:48

На Книжковій толоці не лише книжки читали, а й довкілля оберігали

Книжкова толока в Миколаєві

Понад чверть тони макулатури та 10 кілограмів батарейок вдалося зібрати під час ХІІІ Книжкової толоки в Миколаєві завдяки екологічній ініціативі команди ПрАТ «Миколаївцемент».

Папір відправлять на вторинну переробку, а батарейки на відповідальну утилізацію, що допоможе вберегти довкілля від забруднення, повідомляють в  ПрАТ «Миколаївцемент».

З 1 по 3 березня на ХІІІ «Книжковій толоці», яка відбулась за підтримки CRH в Україні, усі охочі могли принести та здати макулатуру і відпрацьовані батарейки, а натомість отримати нові цікаві книжки.

Таку екологічну ініціативу вже вдруге проводять представники ПрАТ «Миколаївцемент» компанії CRH в Україні. Впродовж трьох днів було зібрано 258 кілограмів макулатури, а також 10 кілограмів батарейок.

«Рівень свідомості та прагнення людей до збереження і порятунку довкілля приємно вражає. Цього року вдалося зібрати понад 250 кілограмів макулатури, що у 8 разів більше ніж минулоріч. Ми передамо цей папір на вторинну переробку і тим самим заощадимо цінні природні ресурси», – розповіли в ПрАТ «Миколаївцемент».

Зазначимо, компанія CRH в Україні впроваджує екологічні ініціативи і на своїх підприємствах також. До прикладу, у 2018 році, в рамках кампанії «Подаруй дереву кільце!», працівники трьох заводів зібрали майже 21 тонну макулатури, яку передали на повторну переробку. Це дозволило врятували понад 250 дерев.

А завдяки традиційній корпоративній ініціативі з роздільного збору небезпечних компонентів побутових відходів у 2018 році було зібрано і передано на відповідальну утилізацію 81 кг відпрацьованих батарейок.

Додамо, що завод «Миколаївцемент» у 2013 придбала група CRH, до складу якої також входять ПАТ «Подільський цемент» і ТОВ «Цемент».

CRH – це провідна міжнародна диверсифікована група компаній-виробників будівельних матеріалів. На її 3 800 підприємствах в 31 країні працює приблизно 87 000 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.