Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назар Холодницький

Середа, 6 березня 2019, 10:45

Посол США закликала звільнити Холодницького

Назар Холодницький

Посол США в Україні Марі Йованович заявила, що необхідно замінити керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Посол США вважає, що Холодницькому не можна довірити ведення антикорупційних справ. 

"Тому, хто був спійманий за наданням консультацій підозрюваним, як уникнути відповідальності по обвинуваченням у корупції, не можна довірити вести ці самі справи" – заявила Марі Йованович. 

Вона наголосила, що до такі дії необхідні для цілісності антикорупційних інституцій. Посол США також зазначила, щодо винних у корупції повинне проводитися розслідування, суд, і якщо провина доведена, вони мають потрапити за ґрати.

У березні 2018 року керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького хотіли звільнити з посади за неналежне виконання службових обов'язків, а самем розголошення охоронюваної законом таємниці.

Нагадаємо, 30 листопада 2015 року львів'янин Назар Холодницький став  керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.