Богдан Дубневич зайняв третє місце в списку ТОП-корупціонерів України

середа, 6 березня 2019 р. о 11:52
Богдан Дубневич зайняв третє місце в списку ТОП-корупціонерів України
Богдан Дубневич

У його декларації за 2016 рік працівники НАЗК знайшли неточності вартістю майже 3 млн. грн.

Про це повідомила прес-служба Національного агенства з питань запобігання корупції.

За даними НАЗК у 2016 році Богданом Дубневичем задекларовано недостовірних відомостей на загальну суму понад 2 млн 858 тис. грн.

Першу ж сходинку в цьому антирейтингу займає депутат Хмельницької обласної ради Андрій Гордійчук. НАЗК встановило декларування недостовірних відомостей на загальну суму понад 4 млн 64 тис. грн.

Друге місце рейтингу посідає депут Житомирської міської ради Сергій Пидюра. За результатами перевірки декларації, поданої депутатом за 2016 рік встановлено недостовірні відомості на суму понад 2 млн 868 тис. грн.

Наразі НАЗК відправили висновок щодо Дубневича до Національного антикорупційного бюро, яке вже розглядає справу щодо відомостей у деклараціях про доходи Ярослава і Богдана Дубневичів. Так, минулого року Ярослав Дубневич задекларував 6 млн грн доходу, 99 земель, 10 будинків і 3,6 млн доларів готівки, а Богдан Дубневич – 1,2 млн грн доходу, більше 240 земельних ділянок, авторські права на "рейкові скріплення".

Також нагадаємо, що у січні минулого року НАБУ затримало у Львові посадовців ТОВ "Енергія-Новий Розділ", ТОВ "Енергія-Новояворівськ" та ТОВ "Енергія", що належать братам Дубневичам, за підозрою в заволодінні понад 300 млн м³ природного газу НАК "Нафтогаз України" на суму понад 1,4 млрд грн.

На початку квітня 2017 антикорупційні детективи провели обшуки в офісах цих компаній.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024