Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

поліція

Середа, 6 березня 2019, 15:46

Поліцейські затримали учасників бійки у Червонограді

поліція

Конфлікт між чоловіками виник внаслідок зіткнення двох автомобілів – "Ауді" та "Тойота".

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

5 березня близько 23:45 год на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Б. Хмельницького у Червонограді відбувається конфлікт між групою чоловіків та чути звуки пострілів.

Правоохоронці встановили особи учасників конфлікту – ними виявились 3 мешканців Червонограда віком 26, 27 та 32 роки, двоє 39-річних іноземців та 40-річний киянин. Також встановили, що суперечка між чоловіками виникла через зіткнення двох автомобілів – "Ауді" та "Тойота". 

Конфлікт між водіями та пасажирами автомобілів-учасників ДТП переріс у бійку, під час якої киянин здійснив постріли із пристрою для відстрілу гумових куль, зареєстрованого на його ім'я, влучивши у ногу 27-річному мешканцю Червонограда. Інші учасники конфлікту також отримали тілесні ушкодження – усім їм надали медичну допомогу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Пристрій для відстрілу гумових куль поліцейські вилучили та скерували на експертизу.  

Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.