Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Четвер, 7 березня 2019, 08:35

Львівські стоматологи все ще чекають на депутатів Львівської міськради

Львівська міськрада

Львівські стоматологи ще з вчорашнього вечера чекають на депутатів у сесійній залі Львівської міської ради.

Про це повідомив громадський активіст, лікар Юрій Казмірчук коментарі Варіантам.

Станом на 8:30 год 13 лікарів комунальних міських стоматологій №3 та 5 продовжують знаходитися у приміщенні сесійної зали Львівської міської ради, чекаючи на початок пленарного засідання, яке має відбутися о 10:00 год.

За словами Юрія Казмірчука, ситуація залишається стабільною, хоча трьом медикам впродовж цієї ночі стало погано – лікарі швидкої, яку викликали, діагностували у однієї санітарки гіпертонічний криз.

Нагадаємо, вчора лікарі-стоматологи комунальних міських лікарень №3 та 5 Львова залишились після завершення робочого дня у сесійній залі Ратуші, вимагаючи виплати боргів із заробітної плати. Стоматологи вирішили ночувати у Львівській міськраді, аби потрапити на пленарне засідання.

Додамо, згідно з регламентом Львівської міськради, участь громадськості у роботі пленарних засідань обмежена. Охочі виступити повинні попередньо зголоситися і зареєструватися. Також в день проведення пленарних засідань обмежується доступ всередину Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.