Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода на Львівщині

ДСНСУ

Неділя, 10 березня 2019, 09:56

Проїзд автошляхами Львівщини ускладнився внаслідок шквального вітру

негода на Львівщині

Сьогодні ранком на Львівщині сталися три випадки перекриття руху траспорту на автодорогах внаслідок падіння дерев. 

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області. 

Рятувальники прибрали з автошляхів Львівщини повалені дерева. 

На трасі Львів-Рава-Руська в сел. Куликів на вул. Львівська Жовківського району на проїжджу частину дороги впало дерево та перешкодило рух автотранспорту. У селі Миртюки Стрийського району на проїжджу частину дороги впало дерево та частково перешкодило рух автотранспорту. Рятувальники провели роботи по порізці поваленого дерева та прибрали його з проїжджої частини дороги. У місті Сокаль на вул. Яворницького на проїжджу частину дороги впало дерево та перешкодило рух автотранспорту. 

Рятувальники у всіх трьох випадках провели роботи по порізці поваленого дерева та прибрали його з проїжджої частини дороги. Внаслідок подій ніхто не постраждав.

У Львові на перехресті вулиць Сяйво-Широка через шквальний вітер вночі в неділю, 10 березня, впала 20-метрова тополя. Також впала опора, пошкоджена контактна мережа. Рух тролейбуса маршруту № 12 призупинений. На перехресті не працюють світлофори. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Нагадаємо, у Львові вітер пошкодив дахи будинків. 

Сьогодні у Львові та області пориви західного вітру 17-22 м/с, місцями грози. У першій половині дня 10 березня сильний вітер з поривами 25-30 м/с.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.