Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

Прес-реліз,   Вівторок, 12 березня 2019, 12:22

Популісти говорять про мир та розвиток економіки, але не дають конкретних рішень – Хом’як

Наш край

Нинішні вибори Президента України стали рекордними за кількістю популістів, які захотіли отримати цю посаду.

І більшість з них обіцяє те, чого не зможе виконати. Таку думку висловив голова львівської обласної організації політичної партії «Наш край».

«Охочі обратися в крісло Президента обіцяють все що завгодно, тільки б сподобатися виборцям. Це класичний нахабний популізм, яким такі кандидати відволікають громадян від реальних проблем та їхнього фахового обговорення», – розповів Мирослав Хом’як.

На його думку, програми більшості кандидатів у Президенти наповнені політичними гаслами, пустими обіцянками та маніпуляціями. Ніхто не переймається реальним розвитком економіки, соцзахистом чи продовженням реформи децентралізації.

«Крім того, обіцянки цих популістів завжди виходять за межі президентських повноважень. Всі прекрасно знають та детально пояснюють як знизити ціну на газ чи зробити «прозорий ринок землі», натомість щодо зовнішньої політики та досягенння миру конкретних рішень від них не дочекаєшся. Ці пустослови обіцяють зупитини війну, але не кажуть на яких умовах», – зазначив лідер «Нашого краю» на Львівщині.

Мирослав Хом’як наголосив, що єдина програма, яка найбільше відповідає координатам партії «Наш Край» – це програма чинного Президента. Петро Порошенко пропонує зовнішньополітичні та економічні пріоритети, які побудовані на обґрунтованих фактах та показниках.

«Президент повністю підтримує продовження децентралізації, боротьбу із корупцією, зростання зарплат, інвестиції в інфраструктуру та соціальну сферу, розвиток промисловості та посилення експорту продукцію замість сировини. Це ті пункти, які є головними цінностями та орієнтирами нашої партії «Наш край», – пояснив Мирослав Хом’як.

Також голова львівської обласної організації партії «Наш край» додав, що політсила виступає проти зазіхань популістів на президентську посаду.

«Наш край» закликає кандидатів обговорювати реальні потреби держави та українців, а не обіцяти неможливе», – підсумував Мирослав Хом’як.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.