Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичні заклади Львова

Вівторок, 12 березня 2019, 15:00

Львівські депутати виділили 30 тисяч гривень для збільшення зарплатні медикам швидкої

медичні заклади Львова

Загалом, депутати на реформування системи охорони здоров'я виділили близько 2 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні, 12 березня, під час засідання Львівської обласної ради, депутати прийняли рішення про виділення 30 тисяч гривень  для забезпечення щомісячного збільшення заробітної плати для працівників екстреної медичної допомоги.

Окрім того, департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації виділили майже 40 тисяч гривень на придбання рентген-діагностичного обладнання для обласної клінічної лікарні, спеціалізованого дитячого медичного центру, лікарні "Охматдит" та госпіталю ветеранів війни.

Майже 14 тисяч гривень також виділили на проведення капітального ремонту пологового відділення обласної клінічної лікарні.

Також, під час засідання облради, з бюджету Великолюбінської об’єднаної територіальної громади виділять додаткові кошти розміром у 800 тисяч гривень, на придбання медичного обладнання в стаціонарному відділенні обласної клінічної лікарні в смт. Великий Любінь.

Загалом, на реформування системи охорони здоров'я виділили близько 2 мільйонів гривень.

Нагадуємо, сьогодні, під будівлею Львівської обласної ради лікарі швидкої допомоги влаштували мітинг за збільшення зарплатні до 12 тисяч гривень та забезпечення машинами швидкої допомоги.

Очільник Львівської ОДА Олег Синютка, який вийшов до мітингувальників, заявив, що депутати підтримають рішення про внесення змін до обласного бюджету та виділять додаткові кошти на збільшення зарплатні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.