Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гранд Готель

Середа, 13 березня 2019, 10:35

В українських готелях більше не розміщуватимуть телефонні автомати

Гранд Готель

Кабмін прибрав ще одну застарілу вимогу з чинних державних будівельних норм.

Про це повыдомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

У проекті змін до державних будівельних норм щодо готелів пропонується вилучити низку обов'язкових вимог щодо проектування в них таких приміщень та об'єктів, як телефонні автомати, абонентські скриньки, каси продажу театральних квитків, квитків на транспорт тощо. Зміни до ДБН вже затверджено та буде опубліковано найближчим часом.

"Років 15 тому, можливо, це було ще актуально, проте зараз немає сенсу. При цьому залишається можливість проектування у складі готелів різних об'єктів обслуговування, якщо це передбачено завданням на проектування. Наприклад: магазини, перукарні, хімчистки і так далі. Це підвищить комфорт людей, які проживають у готелях" – заявив заступник Міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

За його словами, це також дозволить забезпечити більшу функціональність приміщень у готелях відповідно до потреб відвідувачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.