Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

марихуана

korrespondent.net

Середа, 13 березня 2019, 10:47

Парламент розгляне можливість легалізації марихуани

марихуана

Електронна петиція щодо цього зібрала більше 25 тисяч підписів.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Петиція з вимогою легалізувати в Україні використання каннабісу в медичних і наукових цілях набрала 25 тисяч підписів на сайті Верховної ради.

Автори петиції вимагають законодавчо врегулювати доступ пацієнтів до препаратів з конопель при лікуванні хронічного болю, епілепсії, анорексії, посттравматичного синдрому, захворювань імунної системи, артриту і ревматизму, астми, хвороби Альцгеймера, хвороби Паркінсона, хореї Гентінгтона, герпесу, виразок, втрати ваги під час СНІДу, діабетичної нейропатії, різних форм склерозу та інших.

Нардепів закликають шляхом зміни законодавства створити належні умови для повноцінного застосування марихуани в медичній та науковій діяльності, в тому числі з метою розробки, клінічних досліджень, державної реєстрації дієвих лікарських засобів або протоколів лікування, які передбачають використання продуктів з вмістом канабіноїдів

Також депутатів закликають дозволити хворим купувати, зберігати і перевозити продукти з вмістом канабіноїдів з метою застосування в медичних цілях і без мети збуту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.