Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 13 березня 2019, 11:18

Міськраді Львова повернули чергову низку приміщень з «афери століття»

Львів

Вартість приміщень колишнього будівельного заводу складає понад 2,5 млн грн. 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура поверне у комунальну власність Львівської міської ради низку приміщень колишнього будівельного заводу на вул. Півколо, які були відчужені внаслідок «афери століття».

Вартість цих приміщень складає понад 2,5 млн грн.

Так, Личаківський районний суд Львова задовольнив позов місцевої прокуратури та скасував право власності підозрюваних  в афері на майно заводу. Прокуратура довела, що об’єкти нерухомсті незаконно вибули з комунальної власності міської ради та перейшли в приватну власність шахраїв.

Приміщення Львівського будівельного заводу є одними із 28 нежитлових приміщень, які були привласнені під час «афери століття» протягом 2016-2017 років. Під час розслідування гучної справи провели низку обшуків, оголосили про підозру приватному нотаріусу Львівського міського нотаріального округу та задовольнили 20 позовів прокурорів на суму понад 12 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.