Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

Facebook Москаленка

Середа, 13 березня 2019, 12:32

Аптека на площі Міцкевича змінить свого власника

аптека

Наразі власник приміщення "Надра України" вже уклали договір із новою фірмою.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 13 березня, НАК "Надра України", надіслав офіційне підтвердження, що в приміщенні на пл. Міцкевича аптека буде збережена.

"Після кількамісячних перемовин, нарад, зустрічей та листування, отримав офіційний лист від керівника "Надра України". Власник приміщень, врахувавши нашу позицію, прийняв остаточне рішення, як вказано в листі, забезпечити функціональне використання приміщень виключно під аптеку. Для цього вже укладено угоду з новою аптекою, оскільки попередня аптека – це юридична особа ТзОВ "Аптека на Марійській", прийняла рішення про переїзд на іншу адресу" – заявив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Аптека на пл. Міцкевича, 8 відкрилася у 1920 році. У приміщення збережені історичні меблі, виготовлені за проектом архітектора Генриха Заремби.

Нагадаємо, що 10 січня керівництво керівництво аптеки, що знаходиться за адресою площа Міцкевича, 8, заявило про те, що переїжджає на нове місце й буде проводити торгівлю гомеопатією на вулиці Зеленій, 115Б.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.